Jysk

Jysk

Jysk

21.09. – 04.10.2023

Jysk

Jysk

24.08. – 06.09.2023

Jysk

Jysk

21.08. – 30.08.2023

Jysk

Jysk

21.08. – 23.08.2023

leaflets.expiredMetaTitle »

Jysk е известна верига магазини, която е придобила популярност по целия свят със своя широк асортимент от продукти за обзавеждане на дома. Със своите корени в Дания, Jysk разшири присъствието си в няколко страни, включително и България. Компанията се стреми да предоставя висококачествени продукти на достъпни цени, което я прави предпочитано място за пазаруване за хората, които желаят да подобрят своите домове с модерни и функционални предмети. Фокусът на Jysk върху удовлетворението на клиентите и посветеността й към предоставянето на изключителна стойност я издигат над останалите в търговската индустрия.

Промоции на Jysk:

Jysk постоянно предлага привлекателни промоции и оферти на клиентите си, осигурявайки възможност за изгодно пазаруване. Независимо дали става въпрос за сезонни разпродажби, ограничени временни намаления или предложения за изчистване на складове, Jysk има за цел да предложи на клиентите си достъпни възможности, без да компрометира качеството. Тези промоции позволяват на клиентите да намерят изключителни покупки на разнообразни продукти, включително мебели, матраци, декорации за дома, спално бельо и други.

Jysk PDF оферти на уебсайта:

Уебсайтът на Jysk предлага богата информация и специални предложения за клиентите. Една от забележителните функции на уебсайта е наличието на PDF оферти, което осигурява удобен начин за достъп до последните промоции и намаления. Като посетите уебсайта на Jysk, клиентите могат лесно да преглеждат раздела с PDF оферти, да изтеглят файловете и да разглеждат различните налични промоции. Този потребителски ориентиран подход позволява на клиентите да бъдат информирани за последните оферти още преди да посетят физическия магазин.

Jysk като магазин като цяло:

Jysk е не просто магазин за мебели; това е място, което предлага потопящо пазаруване. Когато стъпите в Jysk, ви посреща добре организирана и визуално привлекателна обстановка. Изложбите са внимателно подбрани, за да представят различни продукти, което позволява на клиентите да представят как ще се вписват в дома им. От елегантни мебели до стилни аксесоари за декорация на дома, Jysk отговаря на различни вкусове и предпочитания.

Асортимент от стоки, предлагани от Jysk:

Jysk се гордее с обширния си асортимент от продукти, гарантирайки, че клиентите могат да намерят всичко, от което се нуждаят, за да обзаведат и украсят дома си. Магазинът предлага широка гама от мебели, включително дивани, легла, комплекти за хранене, гардероби и офис мебели, всички проектирани да отговарят на различни стилове и бюджети. Освен това Jysk предлага разнообразие от предмети за декорация на дома, като завеси, килими, осветителни тела, стенни изкуства и декоративни аксесоари. Предлага се и разнообразие от спално бельо и матраци, за да се осигури на клиентите уютна и приветлива атмосфера в спалнята.

Jysk в България:

Jysk има здраво присъствие в България и предлага датската си дизайнерска концепция и достъпни цени на местния пазар. С множество магазини разположени в страната, Jysk е направила достъпа до продуктите и услугите си удобен за клиентите. Без значение дали живеете в София, Пловдив, Варна или друг голям град в България, вероятно ще откриете магазин на Jysk наблизо. Наличието на физически магазини позволява на клиентите да разглеждат продуктите на място, да потърсят съвет от любезния персонал и да вземат информирано решение за покупките си.

Работно време:

Jysk разбира важността на удобството за клиентите си и поддържа гъвкаво работно време. Конкретните работни часове могат да варират в зависимост от местоположението и деня от седмицата. Въпреки това, Jysk осигурява, че магазините са отворени през работните дни, включително събота, и често имат продължено работно време в определени дни, за да отговорят на нуждите на клиентите с натоварен график. Препоръчително е да проверите уебсайта на Jysk или да се свържете със съответния магазин, за да потвърдите точните работни часове преди да планирате посещение.

Контактна информация и социални мрежи:

За клиентите, които търсят допълнителна информация или помощ, Jysk предоставя различни начини за контакт. Клиентите могат лесно да се свържат с екипа на Jysk за обслужване на клиенти.

Други магазини

Видяхте ли вече всички брошури и невероятни промоции от този JYSK магазин? Уверете се, че сте информирани, като щракнете върху логото на магазин и проверете какви страхотни продукти и промоции предлагат!

Последни статии

Създаване на Топъл Есенен Атмосфер с Есенни Украси

Създаване на Топъл Есенен Атмосфер с Есенни Украси

Есенният сезон е време, в което природата сменя цветовете си и ни заобикаля с усещането за топлина и уют. Това също така е моментът, когато можем да…

Заздравяване на вашия имунен систем: Лесни стъпки към по-добро здраве

Заздравяване на вашия имунен систем: Лесни стъпки към по-добро здраве

Имунната система е нашата първа линия на защита срещу болести, затова си струва да вложите време и усилия в нейното укрепване. Особено предвид…

Колко стъпки на ден трябва да направим?

Колко стъпки на ден трябва да направим?

Ежедневната физическа активност е от съществено значение за поддържането на добро здраве и благополучие. Въпросът колко стъпки трябва да направим на…

Храни, богати на пробиотици: Подкрепете своята черва и здраве

Храни, богати на пробиотици: Подкрепете своята черва и здраве

Пробиотиците се превърнаха в тема на интерес за много хора, които търсят начини да подобрят своето здраве чрез подкрепата на полезните микроорганизми…